Sportec

Start to Tennis

Zin om te beginnen tennissen maar twijfelt u of het iets voor u is? Geen probleem! Met het concept "START TO TENNIS" volgt u vijf weken les van een gediplomeerd trainer die u de basisslagen van tennis aanleert. Nadien kan u zelf beslissen of u er mee verder gaat of niet.
Als u graag wil verder tennissen, kan u lid worden op onze club. Zo kan u altijd komen tennissen wanneer u wil, extra lessen nemen als u wil, aan activiteiten van de club deelnemen, ...
Nodig uw vrienden uit en probeer het samen!

Voor wie?

Voor beginnende volwassenen (+ 17 jaar)

Waar?

T.C. Sportec, Kruishei 10 , Geel-Zammel

Wanneer?

1 avond per week, 5 weken lang - lessen starten vanaf 17 april

Wat heb je nodig?

Enkel sportieve kledij (rackets en ballen stellen wij ter beschikking)

Wat kost dit?

45 € per persoon

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je inschrijft betaal je 45€. Je krijgt daarvoor 5 lessen in een kleine groep. Bevalt het je en wil je lid worden van de club,zodat je een gans jaar kan tennissen,  dan hoef je niet meer het volledige lidgeld te betalen. Dan mag je de 45€ van het lidgeld aftrekken.

Inschrijven?  Klik HIER