Sportec

Stages

De stages hebben als doel om gedurende drie dagen intensief met tennis bezig te zijn om zo jongeren te laten kennismaken met tennis of om hun huidige niveau op te krikken.

Gravelution organiseert doorheen het jaar vier stages. Meer info hieronder:

Paaskamp

• Maandag 10 april, dinsdag 11 april en woensdag 12 april. Start telkens om 10u, einde om 15u.
  • Voor kinderen van 4 tot 18 jaar
  • Voor eerste twee dagen brengen de kinderen zelf picknick mee. Voor de laatste dag wordt er door Gravelution eten voorzien.

Gelieve het inschrijvingsformulier door te mailen naar tennisclubsportec@gmail.com.

Inschrijving paasstage

Zomerstage1

• Maandag 3 juli, dinsdag 4 juli en woensdag 5 juli. Start telkens om 10u, einde om 15u.

Inschrijving zomerstage 1

Competitiestage

• Maandag 17 juli, dinsdag 18 juli en woensdag 19 juli. Start telkens om 10u, einde om 15u.
  • Voor competitiespelers van 8  tot 15 jaar.
  • Tijdens de stage wordt aan tornooibegeleiding gedaan door onze trainers.

Inschrijving competitiestage

Zomerstage 2

• Woensdag 2 augustus, donderdag 3 augustus en vrijdag 4 augustus. Start telkens om 10u, einde om 15u.
  • Voor kinderen van 4 tot 18 jaar

Mogelijkheid om te overnachten! (vanaf 9 jaar)

Inschrijving zomerstage 2